Hurricane Luftvapen är ett företag beläget mitt i snapphanebygden i norra Skåne. Vi har varit verksamma sedan 1989 och varit på nätet sedan 1997. Intresset för luftdrivna vapen har dock funnits i mer än 40 år.

Hurricane Luftvapen har utan tvekan Nordens största sortiment av luftvapen och erbjuder även ett mycket brett sortiment av tillbehör för luftvapen och kringutrustning. Vi sätter alltid kunden i fokus med snabb service och delar gärna med oss av vårt kunnande. När du köper av oss ingår även support. Vi gömmer oss inte bakom en nätbutik, utan du kan nå oss på telefon och e-mail. Vill du besöka vår fysiska butik är du välkommen till Verum i norra Skåne.

Vi har egen import från hela världen och är distributörer för FX Airguns, Weihrauch, Air Arms, Evanix, Gunpower/Airforce, Daystate, Brocock, Airgun Technology, KalibrGun, Thomas Air Rifles, Ataman, Diana med mera. Vi är även distributörer för Omega, Aztec Optics, Hawke Sport Optics, Leapers, MTC Optics, Sportsmatch, H&N, Shooting Chrony, Falcon Optical Systems med mera. Vi har också egenproducerade artiklar, bland annat kulan Exterminator.

 Om du söker något som inte finns på sidan, e-maila oss.

om hurricane